کاوش موضوع کاسنی
صفحه اصلی
کاسنی
کاسنی معمولی (نام علمی: Cichorium intybus L) یک گیاه علفی و تا حدودی چوبی و چندساله از خانوادهٔ کاسنیان (Asteracese) و سردهٔ کاسنی است که معمولاً دارای گلهای آبی روشن، به ندرت سفید یا صورتی است. این گیاه، بومی مناطقی گسترده از دنیای قدیم است و به قارهٔ آمریکا و استرالیا نیز معرفی شده است.
رقمهای زیادی از کاسنی برای کاربردهای مختلفی از جمله بهعنوان سبزی برگی برای تهیهٔ سالاد و خوراکهای گوناگون و همچنین بهعنوان جایگزین قهوه و افزودنی غذا استفاده میشوند. در سدهٔ ۲۱، اینولین، که از عصارهٔ ریشهٔ کاسنی تهیه میشود، در تولید مواد غذایی بهعنوان شیرینکننده و منبع فیبر رژیمی استفاده شده است. کاسنی همچنین بهعنوان محصول علوفهای برای مصرف دامها کشت میشود.... بیشتر در ویکی پدیا